Дали сте знаеле дека Бугарин последните пари ги потрошил да си ја сруши куќата бидејќи…

kuka

Последните пари што ги имал еден Бугарин, ги дал за да ја сруши својата куќа под хипотека и ја истоварил пред банката каде што му била заложена под хипотека.

Човекот во куќата живеел заедно со своето семејство, но немале доволно средства за да го отплатат кредитот. Земјиштето на кое била изградена куќата, не било вклучено во хипотеката, па семејството одлучило да ја урне куќата и да ја остави пред банката.  Кога ја уништиле куќата, целиот отпад и градежните материјали ги натовариле во камиони и ги пренеле во градот Тетевен (Бугарија).

loading...
loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *