Интересно

Талентирано момче со помош на Фотошоп станува урнебесен дел од животот на познатите ѕвезди

Повеќето познати личности не се дружат со „просечните“ луѓе, но тоа не важи и за овој дечко. Роберт Ван Импе, или познат како просечен Роб, е мајстор за Фотошоп од Белгија.

Овој дигитален артист и комичар прави неверојатни „средби“ со познатите кои изгледаат премногу реално. Погледнете ги неговите урнебесни ремек-дела во продолжение.

• — >