Видео

Јас

Јас ги сакам луѓето….но не секого!

Jас простувам, но не на сите…

Брзо заборавам , но не секогаш….

Не сум злопамтило ….но има некои нешта пред кои неможам да замижам!…Оние кои ги сакам, добро ме познаваат.

Со оние кои што уживам да се покрај мене , тоа и го чувствуваат!…

За вистинските пријатели можам и низ пеколот да поминам….

а на оние другите, можам да им покажам како да стигнат до него….!!!!

бесната мајка

И вика детето на својата мајка :

-„Мамо јас со карминот пишував на постелата “.

Лутата мајка го претепала до бесвест своето дете…

Момент подоцна се покајала, мајката почнала да го моли детето да ги отвори очите, ама веќе било касно

– малечкото срце престанало да чука.

На постелнината детето напишало „ МАМО ЈАС ТЕ САКАМ “ :(( :'(

Најсекси нозе во историјата

Ве предупредуваме дека овие нозе се навистина посебни. На овие нозе ни Џесика Алба, ни Хајди Клум не можат да парираат. Најинтересно е што потекнуваат од Балканот!

Ако Дедо Мраз беше Македонец…

Што ќе се случуваше ако Дедо Мраз беше Македонче? Колку време ќе му требаше да ги подели подароците? Дали ќе успееше да си го задржи…
…имиџот на дарежлив ведар дедо?

Веднаш ќе го уапсеа зошто нема зимска опрема…

Ќе мораше да склучи договор со Македонска пошта…

Ќе банкротираше затоа што станал премногу бавен…

Ќе почнеше да пие ракија од мака…

И на крај за да се спаси ќе се преселеше во Австралија или Нов Зеланд