Видео

Интернет хит: Кареоке на бензинска пумпа

Што би вие направиле ако на бензинска пумпа ви се јави водител и ви понуди бесплатно гориво доколку му испеете некоја песна? Овој шармантен пар ја прифати понудата, а видеото е моментално виситински хит на интернет.

Најпозитивното видео на интернет

Нема како овој клип да не ве натера да се насмевнете и да се замислите колку пати вие самите би застанале и излегнале од својот автомобил, само за да помогнете на некоја возрасна жена да ја помине улицата.