Интересно

Интернет хит: Кареоке на бензинска пумпа

Што би вие направиле ако на бензинска пумпа ви се јави водител и ви понуди бесплатно гориво доколку му испеете некоја песна? Овој шармантен пар ја прифати понудата, а видеото е моментално виситински хит на интернет.