BatoStrosha

Овој уметник на комичен го опишува секојдневниот живот со својата сопруга преку неверојатни илустрации

Јехуда Ади Девир е илустратор од Тел Авив, кој знае како да ужива во малите нешта. Стрип уметникот и дизајнер на ликови создава прекрасни стрипови за неговите дневни авантури со неговата сопруга кои совршено го опишуваат нивниот романтичен однос.

Следна Страница – 2 –

Најубавите навивачки на Светското првенство во Русија 2018

Во Русија моментално има илјадници навивачи од целиот свет со цел да ги подржат нивните репрезентации. Иако, голем број од навивачите се машка популација, може да се најде и по некоја девојка.

Погледнете ги фотографиите подолу и уживајте во најубавите женски навивачки од Светското првенство во фудбал во Русија.

32 слики коишто докажуваат дека Јапонците се светлосни години пред нас

Повеќето од нас мислат на Јапонија како величествено место како што е во аниме филмовите исполнети со прекрасни расцутени цреши. Но посетата на Јапонија потсетува колку се напредни во технологијата и колку е почитувана заедницата – толку многу, што западниот свет може да се засрами.

1. Роботи кои служат храна и пијалаци

2. Лифтови кои го покажуваат времето надвор

3. Храна во јапонски болници


4. Возот куршум во Јапонија, не можете да почувствувате дека возот се движи

5. Јапонците ја прават земјата уште поубава со сликање улични шахти.

6. Тоалет кој ви овозможува да ги измиете рацете и да ја искористите истата вода за wc казанчето.

7. Јапонските навивачи остануваат после натпреварот од ФИФА за да помогнат во расчистувањето.

8. Јапонските контејнери за гуми за џвакање кои нудат хартиени парчиња за завиткување на употребената мастика.

9. Бебешки седишта на ѕидовите во Јапонија дизајнирани да им помогнат на мајките да го користат тоалетот.

10. Сите ги следат правилата и се почитуваат едни со други

Следна Страница – 2 –