BatoStrosha

100 слики кои вредат повеќе од 1000 зборови

Понекогаш некој настан, нечија судбина, но понекогаш дури и цела ера може да се крие позади една едноставна фотографија. Тие не ги содржат само нашите сеќавања, напротив можат да зборуваат за целиот свет. Погледнете ja оваа неверојатна колекција од слики кои загарантирано ќе разбудат чувства во вас!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Следна Страница

Најубавите девојки од 90-те

1. Cindy Crawford

2. Cameron Diaz

3. Christy Turlington, Elle Macpherson

4. Julia Roberts

5. Claudia Schiffer

6. Demi Moore

7. Helena Christensen

8. Liv Tyler

9. Carla Bruni, Karen Mulder

10. Cameron Diaz

11. Karen Mulder, Stephanie Seymour

12. Cindy Crawford, Claudia Schiffer

13. Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington