22 Урнебесни фотографии снимени само секунди пред да се случи катастрофа

Не можат сите фотографи да го фатат совршениот момент, поради тоа они кои што ќе успеат да го фатат моментот не една секунда порано и една секунда подоцна се сметаат за вистински уметници.

Но понекогаш се работи и за случајни фотографии во кои се гледа моментот пред да се случи неизбежното. На овие фотографии ќе видите добри, лоши но сепак комични ситуации.

loading...
loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *